Referans No: 
Yorum Tarihi:  20.03.2016

AHMET BOOKİNG COM

Türkiye / : 10.12.2014
9,2 Fevkalade • Tatil seyahati• Yalnız gezgin• Tek Yatak Odalı Daire - Deniz Manzaralı • 1 gece konaklandı ?Sevmediğim bir şey olmadı. ?Personel tüm ihtiyaçlarımla ilgilendi. Ev yepyeni eşyalarla donatılmıştı. Sanki ilk kez ben kaldım gibi. Manzara zaten anlatılacak değil, görmek lazım. Kısaca keyifli bir yer. İleride ailecek gidip tekrar kalmayı planladık.


Referans No: 
Yorum Tarihi:  20.03.2016

GÜVEN BOOKİNG COM

Türkiye / : 06.10.2015
,8 “Gözlemlerim” • Tatil seyahati• Çift• Deniz Manzaralı Daire• 2 gece konaklandı ?zemin katlar hariç konum itibari ile çok iyi denebilicek bir konaklama yeri.


Referans No: 
Yorum Tarihi:  20.03.2016

KORAY BOOKİNG COM

Türkiye / : 10.01.2015
6 Hayal kırıklığı • Tatil seyahati• Grup• Üç Yatak Odalı, Deniz Manzaralı Daire• 1 gece konaklandı ?iletişim yatak temizlik eşya ?manzara ısı


Referans No: 
Yorum Tarihi:  20.03.2016

SOSO AİRBNB

Türkiye / : 13.02.2016
Efdal was an excellent host, actually can trully name him as a best host in our airbnb experience. He was very flexible with time and always ready to help or suggest, always on contact through phone, whats up, etc. The apartment has a very good location, is next to Assansor cafe, with an amazing view on the sea, clean, cozy and with nice aura. Herkese Açık Yanıt Bırakın Şubat 2016


Referans No: 
Yorum Tarihi:  20.03.2016

Ali Şalcı AİRBNB

Türkiye / : 22.02.2016
Çok kısa bir süre içindi bizler için ama gördüğümüz kadarı ile manzara gayet güzeldi , ev de gerekli herşey mevcuttu, bize çok yardımcı oldular kendilerine ayrıca teşekkür ederiz , kalabalık bir grup olduğumuzdan gayet hesaplı bir konaklama oldu bizim adımıza ,tavsiye ederiz. Herkese Açık Yanıt Bırakın Şubat 2016


Referans No: 
Yorum Tarihi:  20.03.2016

Gamze Zeynep Adem

Türkiye / : 13.01.2016
Çok güzel bir bölgede enfes manzarası olan bir mekanda ailecek rahatça konakladık. Asansöre çok yakın dolayısıyla arabasız ulaşım çok kolay. Köpeğiyle seyahat edenler için de çok rahat, hemen evin önünde gezdirilecek alan da mevcut. İlgili ev sahibimize çok teşekkür ederiz :) Herkese Açık Yanıt Bırakın Mart 2016


Referans No: 
Yorum Tarihi:  30.11.2015

ahmet ertankaya

Türkiye / : 17.09.2015
It was a short journey for our family. The owner, Efdal and his team were so helpful from landing at airport. It is not a problem whether you have a car or not. Because the communication is easy. The house is at the center of the city and has a wonderful, fascinating sea view. We were three person and the cost was cheaper than a hotel. Izmir was very hot. The house has every thing that we needed including air condition, internet, TV, etc. It is close to Cesme, a wonderful seaside. We enjoyed wi